10x populair speelgoed van nu
Speelgoed

10x populair speelgoed van nu

Ben je op zoek naar het beste speelgoed voor je kleintje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze selectie is gebaseerd op het best verkochte speelgoed bij bol.com en de winnaars van de Beste Speelgoed van 2023 award. Of je nu een cadeau zoekt voor een pasgeborene of een kleuter, deze toppers zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier en ontwikkeling!

Vanaf 0 maanden

Lamaze Freddie de Vuurvlieg Grijp- en Bijtspeelgoed


Waarom het leuk is: Freddie de Vuurvlieg is niet zomaar een knuffel; het is een hele ervaring! Met verschillende texturen, felle kleuren en geluiden stimuleert dit speelgoed de zintuigen van je baby op een superleuke manier.

Shop bij Bol

Vanaf 9 maanden

VTech 2-in-1 Baby Walker


Waarom het leuk is: Deze walker is perfect voor baby's die hun eerste stapjes zetten. Het heeft knipperende lichtjes, vrolijke muziek en veel leuke activiteiten om te ontdekken.

Shop bij Bol 

Vanaf 1 Jaar

Mega Bloks Moove ‘n Groove Caterpillar


Waarom het leuk is: Deze kleurrijke rups biedt volop bouw- en speelplezier. Ideaal voor kleine handjes en helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden.

Shop bij Bol


SmartMax My First Safari Animals


Waarom het leuk is: Mix en match met deze magnetische dieren voor eindeloos speelplezier. Perfect voor de allerkleinsten om hun eigen safari-avonturen te creëren.

Shop bij Bol

VTech Toet Toet Auto Pepijn Politieauto

Waarom het leuk is: Pepijn de Politieauto brengt actie en avontuur met lichtjes en geluiden. Dit interactieve speelgoed bevordert rollenspel en taalontwikkeling.

Shop bij Bol

Vanaf 1,5 Jaar

LEGO DUPLO Mijn Eerste Biotuintje


Waarom het leuk is: Leer je kleintje spelenderwijs over tuinieren en duurzaamheid met deze schattige biotuinset. Een geweldige introductie tot de wereld van planten en natuur.

Shop bij Bol


LEGO DUPLO Groene Bouwplaat


Waarom het leuk is: De basis voor al hun bouwwerken! Deze stevige bouwplaat is perfect voor het creëren van allerlei DUPLO-avonturen.

Shop bij Bol


LEGO DUPLO Wilde Dieren van Afrika


Waarom het leuk is: Breng de Afrikaanse savanne tot leven met deze set vol wilde dieren. Perfect voor kleine dierenvrienden die hun fantasie willen gebruiken.

Shop bij Bol

Vanaf 3 Jaar

Clementoni My First Globe

Waarom het leuk is: Ontdek de wereld met deze interactieve globe. Leer alles over landen, continenten en culturen op een speelse manier.

Shop bij Bol

Magnetic Tiles MagnaMinds

Waarom het leuk is: Bouw de meest fantastische structuren met deze magnetische tegels. Ideaal voor het ontwikkelen van creativiteit en ruimtelijk inzicht.

Shop bij Bol

Met deze geweldige speelgoedopties voor verschillende leeftijden ben je verzekerd van uren speelplezier en ontwikkeling voor je kleintje!

Lees ook

10x houten speelgoed
Het leukste babyspeelgoed