Het leukste waterspeelgoed
Speelgoed

8x het leukste waterspeelgoed

Op zoek naar het perfecte waterspeelgoed om deze zomer onvergetelijk te maken voor je kinderen? Ontdek hier acht fantastische opties die garant staan voor urenlang speelplezier en verkoeling!

  1. Watertafel


    Een watertafel is een must-have voor de kleine avonturiers. Deze tafels zijn ontworpen met meerdere speelniveaus en interactieve elementen zoals waterbanen, bakjes en kleine waterwielen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust met water spelen, schatten graven of zelfs mini-bootjes laten varen. Ideaal voor eindeloos speelplezier in de tuin!



    Bekijk hier

  2. Watersplashballen

    Wat is er leuker dan een watergevecht op een warme zomerdag? Watersplashballen bieden precies dat! Deze herbruikbare ballen kunnen snel worden gevuld met water en zijn perfect voor het organiseren van een spannend watergevecht. Het zachte materiaal maakt ze veilig voor kinderen van alle leeftijden.



    Bekijk hier

  3. Waterbaan

    Laat de creativiteit van je kind de vrije loop met een waterbaan! Deze systemen bestaan uit buizen, goten en reservoirs die op verschillende manieren kunnen worden samengesteld. Hierdoor kunnen kinderen experimenteren met stromend water en hun eigen waterwegen bouwen. Educatief én leuk!

    Bekijk hier

  4. Zwembad

    Geen zomervakantie is compleet zonder een opblaasbaar zwembad. Deze zijn er in allerlei maten en vormen, perfect voor een frisse duik of gewoon lekker dobberen. Of je nu kiest voor een klein peuterbadje of een groot familiezwembad, waterpret is gegarandeerd!



    Bekijk hier

  5. Watersproeier


    Een watersproeier brengt verkoeling en veel plezier naar elke tuin. Sluit hem aan op de tuinslang en geniet van de dansende waterstralen. Er zijn sproeiers in allerlei vormen en thema's, van vrolijke bloemen tot grappige dierenfiguren.



    Bekijk hier

  6. Zand-watermolen


    Een zand-watermolen leert je kleintje op een speelse manier meer over zwaartekracht en stroming in de buitenlucht. Kinderen kunnen zand en water in de bovenste trechter gieten en kijken hoe het via radjes en buizen naar beneden stroomt.



    Bekijk hier

  7. Speelgoedboot

    Van bad tot zwembad, een speelgoedboot is altijd een succes. Er zijn boten in allerlei soorten en maten, van eenvoudig drijvende exemplaren tot geavanceerde modellen met waterkanonnen of wind-aandrijving. Perfect om fantasierijke zeereizen en spannende avonturen mee te beleven!



    Bekijk hier

  8. Zwemband


    Een zwemband of luchtbed mag niet ontbreken in deze lijst. Ze zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende vormen en ontwerpen, zoals dierenfiguren of klassieke ringen.



    Bekijk hier

 

Lees ook

10 spelletjes met je dreumes
5 leuke en leerzame activiteiten met je kind